DIY Retraite Pakket

“As I take care of myself,
everybody else wins”

Isolde Borkes

‘In juni 2021 ben ik een weekend op retraite geweest onder leiding van Lisette. Wat een vrouw, zo kalm en rustig en niet van haar stuk te krijgen. We verbleven in een prachtige, authentieke en sfeervolle villa. Alles was zo goed verzorgd! Lisette had aan allerlei lieve details gedacht bijvoorbeeld kaartjes met inspirerende teksten her en der verspreid in het huis. De mindfulness oefeningen waren prachtig als ook de meditaties. Ik voelde me veilig en geborgen. Veel nieuwe inzichten gekregen. Dank je wel, lieve Lisette, voor de warmte en inspiratie’.

Annemieke van de graaf

‘Retraite weekend… in een paar woorden EEN SUPERFIJNE ERVARING: natuur, mediteren, stilte, mooie boeken lezen, lekker eten en alles begeleid door Lisette op haar eigen specifieke rustige manier. Dank je wel’!

Innerlijke rust en inspiratie

Het DIY Retraite Pakket helpt jou om tot innerlijke rust en inspiratie te komen. Je weet dat je vaker voor jezelf zou mogen kiezen en dat er meer voor jou mogelijk is, maar het komt er niet van en het komt er niet uit. Jouw drukke bestaan laat dat niet toe. Een keer op retraite gaan lijkt je wel wat. Maar hoe dan. Daar moet je wel heel veel voor regelen. Bovendien vindt je dat eerlijk gezegd misschien best spannend ook. Kun je dat wel, in stilte zijn?

Jouw stok achter de deur

Middels het DIY Retraite Pakket, kun jij nu zelf op retraite. Je plant zelf wanneer je een dag (of twee) vrijmaakt om met mijn meditaties, oefeningen en zelfzorgopdrachten bij jouw innerlijk weten te komen. Daar waar alles precies goed is en van waaruit jij weer weet welke stappen je mag zetten. Ik help jou met het niet verzanden in eindeloos gescroll op je telefoon en andere afleiding. Je hebt nu een stok achter de deur om helemaal voor jezelf te kiezen.

Priscilla van rooijen - van de mooren

Lieve lieve Lisette, wat heb ik een super fijn en bijzonder weekend gehad! Even schakelen om weer terug te zijn ook. Ik was enorm zenuwachtig maar heb me er volledig aan overgegeven en het was Heerlijk! Met hoofdletter H! Ik ga zeker nog een keer mee en nu proberen toe te passen wat je ons hebt meegegeven. Echt super bedankt voor dit heerlijke weekend met ontzettend fijne vrouwen!!

DIY Retraite Pakketten