Retraite met Lisette

‘Je weet alles wat je moet weten.
In de stilte kun je het horen’

Soms heb je rust en stilte nodig om meer geluk en gezondheid te ervaren in jouw drukke leven.

Wanneer je even bent vergeten dat je in essentie sterk, veerkrachtig en talentvol bent, als je je verdrietig, gekwetst, gebroken, overprikkeld, boos, bang, eenzaam, depressief of maar kortstondig gelukkig voelt, is een stilteretraite wellicht iets voor jou. Tijdens mijn retraite gidsen de natuur, de fijne locatie en ik jou naar innerlijke rust en vrede. We sturen onze innerlijke criticus (aka ego) liefdevol op vakantie en weten weer wat er toe doet en wie we echt zijn.

Retraite met Lisette draagt bij aan met meer gemak drukke en moeilijke  tijden weer te boven komen. Het helpt je te helen en veerkracht te ontwikkelen als nooit tevoren. En omdat je vervolgens weer meer geluk en harmonie gaat ervaren, kun je vanuit dankbaarheid of blijdschap jouw fijnste leven manifesteren, Mét alle hobbels die daarbij horen.

tine Reimer

‘Jouw manier van zijn en doen is zo puur en nodigt uit tot overgave en vertrouwen.
Het voelt alsof ik een grote innerlijke schoonmaak heb gedaan, waardoor ik met mezelf kan zijn zonder ongemak te voelen en afleiding te zoeken.
Ik ga zeker jouw mindfulness oefeningen vaker inzetten, maar ook oefenen om meer naar mezelf en anderen gewoon te luisteren, zonder oordeel of commentaar.
Wat een cadeau dit weekend! Bedankt!’.

Samantha van straten

‘Fijne en bijzondere retraite onder begeleiding van Lisette ervaren.
Absoluut voor herhaling vatbaar.

Sabrina Aalten - van beek

‘Waar ik tegenaan liep voordat ik met jou meeging, was een onrust in mij die ik niet kon plaatsen en geen plek kon geven.

De retraite was als een duik in mezelf. Niet aan de dagelijkse dingen denken, gewoon in het nu zijn. Tot inzichten komen, waarvan ik had gedacht: Kan ik dat wel?
In het begin schreeuwde mijn lichaam: “Ik wil weg, dit is niks voor mij”, maar mijn hart liet me voelen dat ik het de kans moest geven. Al met al leek het alsof ik twee weken weg was geweest. Zo intens was het voor mij. Het was als een duik in het tot dan toe onbekende. Ik ben eruit gekomen met een heerlijk inzicht.
Als positief heb ik ervaren: de rust, de plek, alles mag, er is niks fout.
Ik zou je aan willen bevelen aan iedereen die behoefte heeft aan ‘rust in het hoofd’ en die blokkades voelt in het dagelijks leven. Je komt er totaal anders uit, ik ben echt bevrijd’.

Liza Buchner

‘Na een heftige periode waarin ik een depressie heb gekregen krabbelde ik weer een beetje op. Wat een timing van de retraite waarvoor ik me had opgegeven.
Lisette ontving me met open armen. Ik heb me tijdens de retraite erg veilig bij haar gevoeld en ze straalt zoveel rust uit en had een fijn programma waardoor ik zelf meer rust in mijn hoofd kreeg. De retraite was erg goed verzorgd, fijne locatie en aan alles was gedacht. Het voelde zo verbonden om samen in stilte door te brengen en het fijne programma te beleven.
Ik zou Lisette met haar dienstverlening aan iedereen aanraden die zich op welke manier vastgelopen voelt in het leven. Die een boost kan gebruiken.

Bedankt Lisette voor de fijne retraite! En graag tot ziens.’

Dit zijn de data voor mijn retraites in 2024:

26 t/m 28 januari (winterweekend)
5 t/m 7 april (lenteweekend)

28 t/m 30 juni(zomerweekend)
1 t/m 3 november (herfstweekend)

 

Regelmatig mee gaan met een retraite zorgt er voor dat je weer dicht bij jezelf kunt komen en balans in je leven hervindt. Je komt in je eigen kracht te staan en zal ervaren dat je niet meer wordt geleefd, maar leeft.

Ik zou het fantastisch vinden om jou tijdens een retraite te begeleiden en je bent altijd meer dan welkom!

Als jij om welke reden dan ook op deze data niet mee kan of liever (eerst) alleen rust en stilte wilt ervaren, is er een alternatief. Speciaal voor jou.