Ervaringen

Andrea

‘Met veel plezier heb ik de achtweekse mindfulnesstraining bij Lisette gevolgd. Deze training leerde mij bewust te worden. Bewust van alles wat ik doe en vooral ook van mijzelf. Voor de training raasde ik maar door in mijn leven. Een soort automatische piloot. Nu ben ik veel relaxter en veel meer bewust. Door de tools die ik gekregen heb, kan ik genieten van alles om mij heen en vooral ook van het leven. De training heeft mij veel gebracht. Ik maak er nog dagelijks gebruik van. Ik raad het iedereen dan ook aan om deze training bij Lisette te volgen, het is echt een kadootje aan jezelf’.

Wilco

‘Ik ben begonnen aan de mindfulnesstraining omdat ik in mijn dagelijks leven alle kanten op vloog en het een enorme warboel was in mijn hoofd. Ik merkte dat ik steeds langer over werk deed, kon moeilijk beslissingen nemen en emoties schoten alle kanten op.
Zonder verwachtingen en een beetje onrustig ging ik de eerste sessie in en kwam er tot m’n verbazing een stuk rustiger uit. Je krijgt tijdens de training veel meditatieoefeningen en voldoende stof om buiten de sessies over na te denken en uit te voeren. Zoals Lisette vanaf het begin al zei, ‘Je moet het zelf doen! Ik kan je alleen de middelen geven’. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het me een stuk rustiger heeft gemaakt in mijn dagelijks leven en besef veel beter dat rust nemen essentieel is om optimaal te kunnen presteren.
De training was sneller voorbij dan ik had verwacht. Lisette neemt de tijd en luistert goed wat je inbrengt. Ze zet je tot nadenken en begeleid je relaxed door alles heen. Voor mij werd het duidelijk dat ik vaak ergens anders was dan het hier en nu! Hierdoor ontstond er ruimte in m’n hoofd en kwam ik weer in contact met m’n gevoel’.

Lincey

‘Ik heb Lisette benaderd voor een workshop voor Koppop Rotterdam. Dit is een groep jongeren met een ouder die een psychische aandoening en/of verslaving heeft. Toen ik op haar instagram een kijkje nam, kreeg ik gelijk een sterk gevoel dat ik contact op moest nemen. Ik vond de workshop heel rustgevend en heeft mij veel inzicht gegeven over mindfulness. Lisette heeft een fijne uitstraling en straalt kalmte uit, wat bij mindfulness past naar mijn idee. Wij willen graag nog een keer een vervolg/workshop volgen’!

Miek

‘Retraite weekend… in een paar woorden EEN SUPERFIJNE ERVARING: natuur, mediteren, stilte, mooie boeken lezen, lekker eten en alles begeleid door Lisette op haar eigen specifieke rustige manier. Dank je wel’!

RiannE

‘De mindfulness training die ik bij Lisette heb gevolgd is een ervaring geweest waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben. Ik heb tal van verschillende tools geleerd waarmee ik mijzelf terug in het ‘nu’ kan brengen, maar ook bijvoorbeeld ruimte kan creëren in onaangename ervaringen. Ik heb momenten dat ik best veel stress ervaar, nu kan ik in zo’n moment een beetje afstand nemen van de situatie door middel van een oefening te doen die ik heb geleerd, waardoor de situatie veel luchtiger wordt. Lisette is een hele fijne, lieve trainer en ik ben heel dankbaar dat ik van haar heb mogen leren. De training is absoluut een aanrader voor iedereen!’

Gezina

‘De lessen zijn duidelijk en praktijk- en ervaringsgericht. Er is ruimte om van gedachten te wisselen, waardoor je meer bewust wordt van je patronen. Lisette is geduldig, rustig, begripvol, warm en heeft een fijne stem. De door haarzelf ingesproken meditaties zijn prettig om naar te luisteren’.

Gerti

‘Het mooie huis en tuin waren ruim genoeg voor de zes deelnemers. Een leuke eenpersoons slaapkamer met uitzicht over de landerijen. De omgeving is prachtig en nodigde uit om fijn te wandelen en te genieten van de natuur. De door Lisette geleide meditaties en de bewegingslessen waren heel inspirerend. Luisteren en genieten van de stilte en van wat er nu is. Het niet spreken, geen telefoon, krant of televisie heb ik als heel fijn ervaren. De maaltijden waren geweldig. Complimenten aan de twee topkoks. Lieve Lisette, je hebt mij twee onvergetelijke dagen gegeven. Nu is het zaak om de rust en de nieuwe energie vast te houden. Je had voor een iedere van ons aandacht. Je inzet, geduld en liefde zijn fantastisch. Dank voor dit geschenk’.

Isolde

‘In juni ben ik een weekend op retraite geweest onder leiding van Lisette. Wat een vrouw, zo kalm en rustig en niet van haar stuk te krijgen. We verbleven in een prachtige, authentieke en sfeervolle villa. Alles was zo goed verzorgd! Lisette had aan allerlei lieve details gedacht bijvoorbeeld kaartjes met inspirerende teksten her en der verspreid in het huis. De mindfulness oefeningen waren prachtig als ook de meditaties. Ik voelde me veilig en geborgen. Veel nieuwe inzichten gekregen. Dank je wel, lieve Lisette, voor de warmte en inspiratie’.